Hlavní obsah

Tigerův caddie: Mickelson je *****

Golf má skandál. Antipatie mezi Tigerem Woodsem a Philem Mickelsonem jistě vzrostou kvůli Stevu Williamsovi. Tigerův caddie označil Mickelsona...nu, nelichotivě.

Článek

„Nenazval bych Mickelsona velkým hráčem, protože toho ****** nenávidím,“ citoval Williamse britský Guardian a také noviny z Nového Zélandu, odkud Tigerův caddie pochází. Williams v citátu použil výraz „prick“, kterým se označuje mužské přirození.

Médii oslovený Williams citaci potvrdil s tím, že ale nebyla určena pro veřejnost: „Určitě jsem to neřekl žádnému novináři. Navštěvuji hodně golfových klubů a dostávám řadu otázek. Mezi nimi dominuje ta, jaký je Tigerův vztah s Mickelsonem.“

Byl jsem upřímný, obhajoval se Williams. „Řekl jsem, že spolu nevycházejí. A já zvlášť Mickelsona nemiluji. On nemá žádný respekt ke mně a já k němu také ne. Není tajemstvím, že my dva spolu také nevycházíme.“

Guardian ke všemu přidal Williamsovu historku z letošního US Open, kde prý divák dvakrát zavolal na Mickelsona jeho jménem, a když se hráč konečně otočil, podle caddieho mu příchozí za smíchu publika řekl: „Hezký prsa!“ Mickelson poté zahrál double bogey a bogey a odpadl z turnaje.

Otázkou je, zda se prostořekost Williamsovi nevymstí u Tigera Woodse, který si zakládá na loajálním a uhlazeném okolí. „Myslím, že Tiger to nebude komentovat. Zná média a ví, že vytrhávají slova z kontextu,“ tvrdí Williams.

Reklama