Hlavní obsah

Woods se těší na narození druhého dítěte a na golf s Obamou

LOS ANGELES

Nejen zdravotní stav, ale také narození druhého dítěte ovlivní čas návratu Tigera Woodse k soutěžnímu golfu. Vítěz 14 turnajů kategorie major, jenž kvůli zranění kolena nehraje od června, chce vedle dubnového Masters stihnout i exkluzivní golfový duel s novým americkým prezidentem Barackem Obamou.

Článek

Woods a jeho manželka Elin očekávají narození druhého potomka k devatenáctiměsíční Sam Alexis tento měsíc. "Hodně bude záležet na dítěti, které přijde na svět už brzy. To bude mít přednost před vším, co se týká golfu," uvedl Woods v pravidelné měsíční zprávě na svém webu.

"Elin, Sam a já se na dítě hrozně těšíme, i když si uvědomujeme, že teprve potom nám začne opravdový nedostatek spánku," řekl třiatřicetiletý Woods, jenž už dříve označil za jediné pozitivum svého zranění to, že tráví více času s rodinou.

"Zezačátku mi golf vůbec nechyběl, protože jsem si užíval, že mohu být doma s Elin a Sam. Navíc jsem věděl, že nejsem fyzicky schopen hrát. Teď už ale musím přiznat, že jsem na návrat hodně natěšený," uvedla světová jednička.

Předčasně ukončená sezóny

Woods předčasně ukončil sezónu loni v červnu, kdy krátce po vítězství v play-off na US Open šel na operaci kolena. V prosinci pak začal s tréninkem a jeho hlavním cílem je zúčastnit se 9.-12. dubna US Masters, prvního majoru sezóny. Předtím by ještě rád odehrál několik přípravných turnajů, v ideálním případě už 12.-15. března WGC-CA Championship v Miami.

"Nejlepší by bylo, kdybych se vrátil bez kulhání a odehrál celý zbytek sezóny. Ale bude to hektické jaro," poznamenal Woods, jenž se jako jedna z celebrit zúčastnil 18. ledna slavnosti "We Are One" před prezidentskou inaugurací Baracka Obamy.

Při té příležitosti si zatím nezávazně dohodl s novým prezidentem, jenž je vášnivým basketbalistou, partičku golfu. "Říkal, že by si se mnou rád zahrál, tak se to pokusíme uskutečnit," dodal jeden z nejlepších golfistů historie.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články