Hlavní obsah

Poslední flight: Cabrera a Perry!

Ranaři Angel Cabrera a Kenny Perry vedou Masters po třetím kole se skóre -11. Naděje téměř zhasly Tigeru Woodsovi, před finále ztrácí propastných sedm ran.

Článek

Letos čtyřicetiletý Argentinec Cabrera, vítěz US Open 2007, a ještě o osm let starší Američan Perry, který nikdy major nevyhrál, vedou nejslavnější turnaj světa s náskokem dvou ran.

Cabrera hrál ve třetím kole 69 a jako jediný má šanci stát se prvním goflistou historie se čtyřmi koly na Masters pod 70 ran. Perry hrál golf za 70 ran a zůstal ve spoluvedení, kde byl po pátku s Chadem Campbellem.

Toho poslalo 72 ran s double bogey na šestnáctce na průběžnou třetí příčku. Další ránu ztrácí Jim Furyk, který hrál v sobotu 68, stejně jako celkově pátý Steve Stricker.

Odstup sedmi ran na první místo mají Tiger Woods (v sobotu 70 s double bogey na první jamce) a Phil Mickelson (71), kteří se dělí s dalšími sedmi hráči o desátou příčku. Na deset úderů od prvního místa se propadl vítěz posledních dvou majorů Padraig Harrington (73), jenž si na pětiparové dvojce zapsal devět ran!

Reklama