Hlavní obsah

Villegasovi pomáhá bratr

Camilo Villegas zaměstnal svého bratra, Colin Montgomerie byl požádán o pomoc na mezinárodním poli a US Open se vrátí na významné hřiště. Co hlásí světový golf?

Článek

Bag Camila Villegase, který po mizerném začátku a druhém kole za 74 ran přece jen prošel cutem, tahá na turnaji Memorial jeho bratr Manolo. Ten se pokouší etablovat na Nationwide Tour a také objíždí kvalifikace PGA Tour.

O pomoc při lobbingu za účast golfu na olympijských hrách 2016 požádal Colina Montgomerieho šéf Royal and Ancient, Peter Dawson. Skot bude u prezentace kandidátských sportů, která proběhne v Lausanne 15. a 16. června.

Po devíti letech se má US Open vrátit na hřiště Oakmont v Pensylvánii, kde předloni vyhrál Angel Cabrera. Pořádání majoru u Pittsburghu pro rok 2016 má být oficiálně oznámeno za dva týdny při druhém majoru sezony.

Phil Mickelson je ve startovní listině turnaje PGA Tour, který se hraje od příštího čtvrtka v Memphisu, stejně jako např. Padraig Harrington, Henrik Stenson, Camilo Villegas, Sergio García, Alex Čejka a také John Daly.

Tak přece jen Tiger Woods přiznal barvu: ve finále NBA fandí Los Angeles Lakers, tedy týmu z Kalifornie, od­kud světová jednička pochází. Druhým finalistou jsou Orlando Magic – a Woods pro změnu nyní u Orlanda bydlí.

Reklama