Hlavní obsah

Příliš mnoho autonehod

Světový golf v posledních dnech zaznamenal nezvykle mnoho zpráv o autonehodách, z nichž některé podstatným způsobem zasáhly do života hráčů

Článek

Nejprve prožil tragickou autonehodu Ken GREEN, pětinásobný vítěz PGA Tour z 80. let. Padesátiletý A­meričan ztratil svého bratra i přítelkyni a sám pak přišel při nutné amputaci o část pravé nohy pod kolenem. Nehodu obytného vozu, který narazil do stromu, způsobila exploze pneumatiky.

Minulý týden postihla lehká nehoda obytný vůz, v němž cestoval John DALY. Američan projížděl tunelem v Alabamě, jeho vůz narazil přitom do jiného auta a způsobil na něm škodu za osm tisíc dolarů. Havárie se podle policie obešla bez zranění, i když řidič auta zpředu si posléze stěžoval na bolesti zad. „Neskutečné,“ komentoval to Daly na síti Twitter.

Chris SMITH, hráč PGA Tour a vítěz Buick Classic 2002, přišel o svou manželku při nedělní autonehodě, kdy byly navíc těžce zraněny jejich dvě děti ve věku 16 a 12 let. Tragédie se stala v Indianě, kde SUV narazil čelně do autobusu a po srážce se vzňal.

Reklama