Hlavní obsah

V Moravia Silesia Open došlo k vážnému rozkolu

PRAHA

V organizaci golfového turnaje Moravia Silesia Open, který se má konat na přelomu července a srpna v Čeladné, došlo k vážnému rozkolu. Promotérská společnost Altamira ve včerejším prohlášení uvádí, že manažer Peter Kovarčík opustil minulý pátek organizační výbor a nepodílí se už žádným způsobem na organizaci a přípravě turnaje.

Článek

„Dohody mezi naší agenturou a panem Kovarčíkem selhaly, proto v organizačním výboru skončil,“ sdělila ČTK jednatelka Altamiry Kamila Hladká. Kovarčík ale v pondělí Právu řekl, že v životě v žádném organizačním výboru turnaje Moravia Silesia Open nebyl a nemá s agenturou Altamira žádné dohody, které by mohly selhat, neboť je jejím padesátiprocentním vlastníkem.

„Mohu odpovědně prohlásit, že do minulého pátku všechny významné sponzorské dohody uvedené v oficiálních materiálech jsem pro turnaj zabezpečil osobně a výhradně já. Tento krok jednatelky Altamiry si dokážu vysvětlit jedině tím, že se objevil nějaký tajemný sponzor, který si dal jako podmínku odstranit moji osobu z turnaje. A to je podraz,“ prohlásil Kovarčík a dodal, že celou záležitost, která se ho osobně dotkla, bude řešit s vedením PGA, která turnaj do České republiky přidělila.

Reklama

Související témata: