Hlavní obsah

Óda na Kunětickou Horu

Druhý turnaj GE Money Bank Celebrity Golf Cup 2009 se stal ódou na hřiště na Kunětické Hoře, které si prošla řada zajímavých osobností sportu.

Článek

I když hlubší roughy připravily o úsměv například Romana Šebrleho, jenž svůj pověstný „megadrive“ občas nenašel a musel se vracet, hřiště se ukázalo ve fantastické kondici.

Kvalitu vystihl hudebník Ondřej Soukup - sotva podepsal skorkartu a občerstvil se, vyrazil na další devítku a v podvečer se u baru svěřil: „Je to taková nádhera, že jsme ještě chtěli pokračovat, ale už nám trochu docházela energie… Nádherné hřiště, krásný turnaj,“ liboval si.

Mezi osobnostmi turnaje byli i Petr Vondráček, který pak u kláves zpříjemnil přítomným odpoledne, Ondřej Trojan nebo trio sportovních hvězd Roman Šebrle, Martin Koukal a Jiří Welsch.

„Strávil jsem v Česku tři týdny na dovolené a zvládl tři turnaje a devět osmnáctek. Golf mě moc baví a tenhle turnaj jsem si nechtěl nechat ujít, takže jsem manželku poslal do Španělska napřed a ještě se pár dnů zdržel,“ usmál se basketbalista Welsch, jenž hned v pátek letěl do Malagy, kde strávil poslední tři sezony v dresu týmu Unicaja.

Nejlepší brutto výsledek přinesl Marcel Vavřík (84).

Reklama