Hlavní obsah

Pochlubte se svým bagem

Naši porotci v Seznamu favoritů vybrali 21 bagů, protože vyjadřují dokonalost, kterou ocení každý. Osm výrobků získalo zlatou medaili a ty vám představujeme.

Článek

Naše normy: lehké bagy na záda s dobrým systémem kapes a plně funkční cart bagy (na vozík), které chrání hole. Podrobili jsme bagy různým testům, při nichž jsme zkoušeli například to, zda vás nohy bagu při vyklápění nepraští přes vaše vlastní nohy, nebo to, do jaké míry cart bag omezuje drnčení holí při jízdě po nerovném terénu.

ZLATO

BAG BOY REVOLVER PRO Stejně jako loňský model i tento bag má horní a střední otvory (dole) pro hole, které lze otáčet o 360 stupňů za účelem snadného přístupu ke dřevům a železům.

CALLAWAY CHEV18 Lůžko „flex-foot“ (dole) brání vyboulení spodku bagu při vyklopení nožek. Líbí se nám, že když máte bag přes rameno, jsou snadno dostupné tři kapsy.

NIKE XTREMEELEMENT Dva řemeny tohoto 2,2kilogramového bagu se v místě otočného čepu kříží (dole), takže se snadno nasazují a sundávají. Nebo je můžete proměnit v jediný řemen.

OGIO OZONE S devíti kapsami pro vás nebude problémem nacpat do tohoto 2,7kilogramového bagu zásoby na celé kolo. Vršek (dole) se svažuje směrem zezadu dopředu a lisovaná přepážka odděluje na úrovni shaftů dřeva a železa.

PING FREESTYLE Při hmotnosti 2,3 kilogramů jde o nejlehčí stojací bag, jaký Ping nabízí. Čtyřdílný vršek se třemi odděleními po celé délce bagu zajišťuje dostatečnou a přehlednou organizaci holí.

SUN MOUNTAIN SLX Časy, kdy se objemnost bagu obětovala jeho lehkosti, jsou pryč. Tento bag vážící méně než dva kilogramy je nejlehčím bagem na záda plné velikosti, jaký jsme vyzkoušeli.

SUN MOUNTAIN ZERO-G Tento bag vážící 2,4 kilogramu (2 kg bez pásu) se do našeho seznamu dostal už loni a jeho nekonvenční design se nám pořád velice líbí. Tvarovaný bederní pás je zeštíhlený a trojúhelníkové podnožky brání klouzání bagu na hladkých površích.

Kompletní článek najdete v srpnovém Golf Digest C&S.

Reklama