Hlavní obsah

Osm birdie podmínkou vedení Strickera a Furyka

Čistá skórkarta s osmi birdie a výsledkem 63 - to byl předpoklad pro vedení po úvodním kole druhého turnaje play off PGA Tour. Kdo předvedl bezchybný golf?

Článek

Steve Stricker dopoledne a Jim Furyk odpoledne na Deutsche Bank Championship zahráli kola za 63 ran, 8 pod par, a jsou ve spoluvedení druhého ze čtyř turnajů vyřazovací části Fed Ex Cupu.

O dvě rány zpět na 65 je pětice Angel Cabrera, Retief Goosen, Matt Kuchar, Justin Leonard a Scott Verplank.

Tiger Woods měl opět problémy na greenech, zahrál 30 patů a celkem 70 ran, tak jako například Sergio García či Camilo Villegas. Pod skóre 70 se přitom dostalo 47 z 99 hráčů na TPC Boston.

Na páté jamce dokonce Woods drajvoval do autu. Naopak Furyk trefil s jednou výjimkou všechny fairwaye a měl stoprocentní bilanci zasahování greenů v regulaci. Stricker hrál zase jen 25 patů.

Vijay Singh, obhájce zdejšího titulu i celkového vítězství ve FedEx Cupu, měl stejně jako další trojnásobný vítěz majorů Padraig Harrington skóre 67.

Na paru 71 skončil Phil Mickelson, který si na čtyřparové devítce zapsal kvůli špatné příhře a čtyřpatu double bogey. Nad par hrálo jen 23 golfistů, mj. Ian Poulter (72), Ernie Els (75) a vůbec nejhorší byl Robert Allenby (76).

Woods i Mickelson se přihlásili ke startu ve třetím turnaji play off, který se bude hrát jako BMW Championship od 10. září v Illinois.

Reklama