Hlavní obsah

V čele trio, Woods mimo

Tři hráči ve vedení a další tři s odstupem jedné rány. To je rozložení sil před finále druhého turnaje play-off PGA Tour, slibující napínavý golf.

Článek

Začněme odzadu: Tiger Woods na Deutsche Bank Championship nevyhraje. Ve 3. kole na TPC Boston zahrál vůbec nejhůř, 72 ran (+1) a s celkovými –4 ztrácí na lídry devět úderů.

Woods se v neděli dopustil tří bogey, při nichž měl dvakrát trestnou ránu: na jedničce po drajvu do nehratelné pozice a na šestnáctce po úderu devítkou železem do vody. Ztráty kompenzoval jen dvěma birdie a dělí se až o 30. místo.

Druhý turnaj finále FedEx Cupu vedou domácí Steve Stricker (v neděli 65 ran), Jihoafričan Retief Goosen (68) a další Američan Sean O´Hair (70). Všichni jsou na skóre 13 pod par a všichni už letos na PGA Tour vyhráli, Stricker dokonce dvakrát.

Deutsche Bank Championship po 3. kole: 1. Stricker, Goosen a O´Hair –13, 4. Harrington, Na a Verplank –12, 7. Kelly a Sutherland –11, 9. Dufner, Senden, D. Johnson a Furyk –10… 30. mj. Woods, García, Singh –4, 43. mj. Villegas –3, 54. mj. Mickelson –2.

Reklama