Hlavní obsah

Woods měl prý tříletý poměr s barmankou, teď toho lituje

NEW YORK

Nejlepší golfista světa Tiger Woods prohlásil, že zklamal svou rodinu a svých selhání lituje. Podle časopisu US Weekly měl téměř tři roky poměr s barmankou. Tato aféra podle spekulací amerických médií mohla mít za následek podivnou autonehodu, při které se Woods v pátek lehce zranil.

Foto: David J. Phillip, ČTK/AP

Golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin.

Článek

"Nechoval jsem se správně podle svých hodnot a tak, jak by si zasloužila moje rodina. Budu usilovat o to, abych byl lepším člověkem, otcem a manželem," uvedl ve středu v prohlášení, kde však své konkrétní morální prohřešky nerozebírá. Uvedl jen, že s překvapením pochopil, jak velký dopad může mít na život zájem bulváru.

Časopis US Weekly otiskl minulou středu příběh téměř tříletého vztahu mezi Woodsem a barmankou z Los Angeles Jaimee Grubbsovou. Ta dodala bulvárnímu časopisu i audionahrávku se vzkazem, který jí golfová hvězda zanechala, vztah prý může doložit i třemi stovkami SMS zpráv.

Policejní hlídka u domu Tigera Woodse na Floridě, kde slavný golfista havaroval se svým vozem.foto: ČTK/AP/Gary W. Green

Dva dny po zveřejnění článku došlo k nehodě u Woodsova domu v Orlandu, ze které golfista vyvázl s poraněními v obličeji. Woods sjel v půl třetí ráno se svým vozem Cadillac Escalade ze silnice a naboural do stromu a hydrantu. Z auta mu prý pomohla jeho manželka Elin, která přiběhla z domu a rozbila golfovou holí zadní okno.

Škoda na veřejném majetku, kterou Woods způsobil, byla vyčíslena na 3200 dolarů (55 000 korun). Výpovědi svědků však šestistránková zpráva místní policie neobsahuje. Nejlépe placený sportovec světa dostal za incident pokutu 164 dolarů a čtyři body do řidičských záznamů.

Reklama

Související témata: