Hlavní obsah

Golfista Woods je spojován už se třemi milenkami

Více než deset let žil golfový fenomén a první miliardář mezi sportovci Tiger Woods v relativním klidu. Novináře měl sice v patách na každém kroku, ale bulvár neměl dlouho do čeho rýpnout. Zdánlivě idylický rodinný život se ale rozpadl na kusy poté, co hvězdný Woods musel pod tlakem médií přiznat nevěru a emotivně poprosit manželku Elin o odpuštění.

Článek

Vše spustila záhadná nehoda, při níž Tiger naboural minulý týden u svého domu požární hydrant a Elin mu údajně pomohla ven z poničeného vozu. Okolo podrobností havárie se vznášela spousta otazníků, Woods byl pod tlakem bulvárních médií, které psaly, že nehoda byla následkem domácí hádky s Elin o jeho milostné aférce s Jaimee Grubbsovou.

Jak se nyní ukazuje, Grubbsová nejspíš nebyla jedinou ženou, s níž měl Woods poměr, jako o druhé v pořadí se hovoří také o Rachel Uchitelové z nočního klubu v New Yorku. Ta dokonce svolala na čtvrtek do Los Angeles tiskovou konferenci, na níž chce prolomit mlčení a osvětlit svůj vztah ke světové golfové jedničce. Později však tiskovku zrušila, což média okamžitě komentovala tím, že za své mlčení inkasovala tučnou sumu z Woodsova konta. Hovoří se o miliónu dolarů.

Woodse usvědčily textové zprávy

List National Enquirer, který se jménem Uchitelové vyrukoval, napsal, že Woods a Uchitelová se tajně scházeli v New Yorku, Las Vegas i Austrálii, často si volali a vyměňovali si pořádně žhavé textovky.

Zatímco Uchitelová své prohlášení nakonec stáhla, Grubbsová o vztahu s Woodsem hovoří naopak hodně otevřeně. Uvedla, že spolu spali asi dvacetkrát a zveřejnila také lechtivé SMS zprávy, které jí golfista poslal. „Pošli mi něco hodně nemravného (běž do koupelny a tam se vyfoť),“ stojí například v jedné z nich.

Vedle Uchitelové a Grubbsové je Woods americkým bulvárem spojován ještě s třetí ženou - sedmadvacetiletou brunetkou Kalikou Moquinovou, což je marketingová manažerka jednoho z nočních klubů ve městě hříchu Las Vegas. Ta zatím svůj vztah k Woodsovi nijak nekomentovala. Magazín Life & Style citoval známou Moquinové: „Woods jí řekl, že není v manželství příliš šťastný.“

Tiger Woods se oženil v roce 2004, vzal si bývalou švédskou modelku Elin Nordegren, s ní ho seznámil její krajan, golfista Jesper Parnevik v roce 2001. U toho Elin sloužila jako au-pair. V roce 2007 Elin porodila Elin dceru Sam Alexis, letos v únoru se narodil syn Charlie Axel.

Reklama

Související témata: