Hlavní obsah

Skonči s golfem, jinak odejdu, dala Woodsovi manželka ultimátum

Skončí nejlépe vydělávající sportovec světa Tiger Woods s golfem, aby zachránil manželství? Podle médií třiatřicetiletá golfová jednička řekla manželce Elin, že udělá vše, aby si ji udržela. Woodsovou rodinou otřásá sexuální skandál, golfista měl mít v posledních letech poměr s více jak deseti ženami.

Článek

To by byla pro sportovní svět rána! Jedna z ikon by na vrcholu kariéry skončila. I takový scénář je možný.

Devětadvacetiletá Elin se měla rozhodnout zůstat s Woodsem, aby jejich dvě děti netrpěly. Dala mu ale drsné ultimátum. „Vyber si - golf nebo mě.“ Zároveň podle deníku Sun manželovi sestavila seznam pravidel, která bude muset pro její udržení dodržovat.

Přítel Nordegrenové se nechal slyšet: „Bylo by pro ní jednoduché jen tak s dětmi odejít a nechat se rozvést. Nemusela by se už nikdy starat o peníze. Už to vypadalo, že tak vše dopadne. Pro dobro dětí se ale rozhodla zůstat, ale za svých podmínek. Tigera čeká tvrdá práce, aby si získal její důvěru zpět.“ Woods se tak má věnovat rodině, než děti povyrostou.

Americká média spekulují nad tím, že Woods byl vystrašený z toho, že by mohl mít nemanželské dítě. Podle golfistových milenek při svých avantýrách světová jednička nepoužívala ochranu. Skandál vyplaval na povrch před dvěma týdny, kdy Woods naboural své luxusní auto po domácí hádce.

Reklama