Hlavní obsah

Caddie ani televize o Woodsových problémech nic nevěděli

Podporu Tigeru Woodsovi a rozhodnutí opustit na neurčitou dobu profesionální golf vyjádřil jeho caddie Steve Williams a popřel, že by věděl cokoli o soukromých problémech světové jedničky.

Foto: Charlie Riedel, ČTK/AP

Americký golfista Tiger Woods (vpravo) se svým caddiem Stevem Williamsem

Článek

Novozélanďana Williamse rozčílil článek amerického reportéra Sports Illustrated, podle něhož jako caddie a jeden z nejbližších lidí kolem golfisty musel vědět o Woodsových záletech.

"Nic jsem nevěděl. Lidé si neuvědomují, že pouze pracuji pro Tigera Woodse a nejsem s ním 24 hodin denně," uvedl pro nedělník Sunday News Williams, který si ovšem jako loajální caddie vedle Woodse přijde na milióny dolarů podílu z hráčových úspěchů.

"Vždycky jsem říkal, že moje poslední práce jako caddieho bude pro Tigera. Chápu, že potřebuje pauzu a budu připraven, až mě zase bude potřebovat," dodal caddie.

Novozélandská televize Sky Sports v úterý odvysílá osmiminutový rozhovor s Woodsem, natočený při listopadovém Australian Masters na Williamsovu přímluvu.

V rozhovoru Woods hovoří o rodině a dětech jako prioritě. V půlminutové upoutávce se moderátor ptá Woodse: "Rodina na prvním místě, golf na druhém. Tak to bude vždy?" A Woods odpovídá: "Ano."

Původně chtěla televize tento rozhovor odvysílat na Vánoce.

Reklama