Hlavní obsah

Woodse opustila sponzorská firma Accenture

NEW YORK

Firma Accenture už nebude sponzorovat nejlepšího světového golfistu Tigera Woodse, který v pátek přerušil svou profesionální kariéru kvůli rodinným problémům. Společnost to v neděli oznámila na svém webu s vysvětlením, že Woods po událostech posledních dvou týdnů "už není tím pravým reprezentantem" pro její reklamní aktivity.

Foto: Jeff Haynes , Reuters

Tiger Woods

Článek

O slavném americkém sportovci se v poslední době psalo hlavně v souvislosti s jeho mimomanželskými aférami. Třiatřicetiletý Woods před dvěma týdny v noci havaroval nedaleko svého domu a jeho podivná dopravní nehoda spustila lavinu spekulací.

Posléze se ukázalo, že nejlépe placený sportovec světa byl nevěrný své manželce Elin, s kterou má dvě děti. Podle amerických médií se v uplynulých letech zapletl s několika ženami.

Woods v pátek oznámil, že na zatím neupřesněnou dobu přeruší svou profesionální kariéru, aby se mohl více věnovat rodině a pokusil se zachránit manželství.

Za vítězem 14 turnajů kategorie major dál stojí například firma Nike. Naopak společnost Gillette v sobotu oznámila, že Woodse v nejbližší době nebude v reklamě využívat.

Reklama