Hlavní obsah

Woodse po ztrátě sponzora nejspíš po Vánocích čeká rozvodová bitva

NEW YORK/PRAHA

Nejenom zrušení sponzorské smlouvy s poradenskou společností Accenture trápí golfistu Tigera Woodse. Světová jednička může přijít i o manželku Elin, která podle některých médiích hodlá zažádat o rozvod. Přestože třiatřicetiletý Američan si od provalení sexuálního skandálu sype popel na hlavu a dokonce přerušil kariéru.

Foto: Shaun Best, Reuters

Americký golfista Tiger Woods se svou manželkou Elin Nordegrenovou

Článek

Accenture je první společností, která s Woodsem zrušila kontrakt. Američan tak přijde o přibližně 340 miliónů korun. „Po událostech posledních dvou týdnů a důkladném rozvažování se společnost rozhodla ukončit vzájemnou spolupráci.“ Woods se již neobjevuje ani v reklamách na nápoj Gatorade, roli golfisty v reklamních aktivitách omezila i společnost Gillette. Naopak za svojí tváří stále stojí Nike.

Další problémy může mít golfový fenomén i v soukromém životě. Manželka Elin Nordegrenová údajně rozmýšlí rozvod. Už dříve si v rodném Švédsku pořídila dům na opuštěném ostrově u Stockholmu v hodnotě dvou miliónů dolarů. Právě v něm by pár měl strávit Vánoce, které chce Elin kvůli malým dětem strávit jako normální rodina. Po svátcích by ale měla odstartovat rozvodová bitva.

Té napovídá i fotografie zveřejněná v britském deníku The Sun, na níž Elin nemá snubní prsten. Švédka se cestou na vánoční party v sousedství zastavila, aby natankovala do svého automobilu. Na levé ruce neměla masivní prsten, který byl vždy vidět na dřívějších snímcích. „Tváří se statečně, ale vnitřně hrozně trpí,“ cituje deník nejmenovaný zdroj.

Skandál vyplaval na povrch před dvěma týdny, kdy Woods v Orlandu naboural své luxusní auto po domácí hádce. Od té doby média spekulují o jeho avantýrách, údajně by mělo jít až o dvanáct žen.

Reklama