Hlavní obsah

Tigerova první dívka: Je dobře, že jsem s ním nezůstala

Rozchod tehdy bolel, ale je šťastná, že to skončilo. Tak popsala v americkém deníku New York Post své pocity první přítelkyně golfového velikána Tigera Woodse, kterého si v posledních dnech vzaly světové listy pořádně do prádla kvůli neustále rostoucímu počtu nevěr. Bezchybná image sportovního miliardáře se drolí na další a další kusy.

Foto: Jeff Haynes , Reuters

Tiger Woods

Článek

Čtyřiatřicetiletá Dina Gravellová-Parrová v listu uvedla, že se s Woodsem poznala na střední škole. Tehdy by si na jeho nově získanou pověst proutníka nikdo nevsadil ani pěťák, budoucí golfové jedničce trvalo několik týdnů, než sebral odvahu a požádal dlouhonohou blondýnku Dinu, aby si s ním vyšla.

„Nebyla to láska na první pohled. Tiger byl hodně plachý, takový rozpačitý stydlín,“ citoval ženu newyorský Post. „Při loučení po první schůzce byl opravdu nemotorný. Bylo na něm znát, že neví, jestli mě má políbit, či ne. Nakonec jsme se místo toho pouze objali.“

Zlomil jí srdce dopisem

Tehdy bylo Woodsovi šestnáct, Dina byla o rok starší. Nakonec se dali dohromady a vydrželi spolu tři roky. Trávili spolu každou volnou chvíli a ve hře byla dokonce i svatba. „Jenže jsme byli ještě na škole a on byl golfista, takže jsem si moc nelichotila, že by se mnou mohl zůstat. Nikdy jsem na něj nežárlila, zato on na mě ano.“

I proto byl pro Dinu rozchod ranou z čistého nebe. Woods vztah navíc ukončil v dopise, v němž psal mimo jiné o obavách rodičů z toho, že by jej mohla odvádět od soustředění na golf. „Musím je poslouchat, musíme se rozejít,“ stálo dále v dopise. Pouhé dva dny nato Woods volal a zkoušel vztah obnovit. Gravellová už s ním nepromluvila.

Od té doby často poslouchala hlasy svého okolí, kde mohla být, kdyby s Tigerem vydržela. „Vždycky mi říkali: Mohla jsi tam být s ním. Díky bohu, že nejsem, odpovídala jsem jim,“ uvedla s tím, že jí Tigerovy zálety mimo rodinné hnízdo s bývalou švédskou modelkou Elin Nordegrenovou příliš nepřekvapily.

„Rodinné štěstí si za peníze nekoupíte. Za mého manžela bych neměnila, nikdy by mi neublížil, a to je důležitější než všechny peníze světa,“ zakončila.

Reklama