Hlavní obsah

Absurdity kolem Tigera Woodse

Nejen pro golf se aféra Tigera Woodse stala událostí roku 2009. Stěží uvěřitelný příběh plodil nebývalou vlnu dalších epizod, zápletek a komentářů. Na konec letopočtu jsme vybrali některé absurdity.

Foto: Jeff Haynes , Reuters

Tiger Woods

Článek

Analýza podpisu

Web Usmagazine.com požádal dvě grafoložky o zkoumání podpisu Tigera Woodse z jeho oficiální internetové stránky. K čemu došly?

„Podpis je nečitelný, což ukazuje na silnou touhu po soukromí a snahu skrýt určitou část osobnosti před veřejností," uvedka Sheila Lowe, autorka knihy The complete Idiot's Guide to Handwriting Analysis. „Velká písmena mají nepřiměřenou velikost ve srovnání s malými, což vyjadřuje silnou pýchu, ctižádostivost a a náruživost."

Arlyn Imberman, autorka knihy Signature for Success, dodala: „Písmena T a D se vznášejí ve stratosféře. To ilustruje ambice a idealismus." Třetí tah v písmeně W směřuje doleva a vytváří v podpisu jakýsi deštník, což Imberman viděla jako „krytí osobnosti tak, aby ji ostatní příliš dobře nepoznali."

Neúměrně veliké písmeno G podle grafoložek znamená „hledání sexuálního uspokojení a hromadění peněz." A konečně protažení písmene S je způsob, jakým Tiger „hledá další výzvy. Přímá a vyrovnaná základní linka ukazuje disciplínu a sebeovládání."

Kartářky ani astrologové se zatím k budoucnosti Woodse nevyjádřili.

Moralista Playboy

Jako když terorista mluví o míru, mezi jinými odsoudil Woodsovy činy Hugh Hefner, zakladatel časopisu Playboy. Server FoxNews citoval majitele pánského měsíčníku, že prý ho hráčovy eskapády nepřekvapily, ale průkopník sexuální otevřenosti dal zároveň najevo nesouhlas s takovým chováním.

„Tento týden se na internetu objevily dvě velké a nepravdivé zprávy o mně. Jedna tvrdila, že jsem mrtvý. A tak druhá dávala pocit, že schvaluji (Woodsovo) chování, jelikož jsem řekl, že mě to nepřekvapilo. Ano, nepřekvapilo, protože cestuje po světě, je to šikovný mladý muž a krásné dámy se mu nabízejí. Ale podvádění neschvaluji," uvedl osmdesátník, který dodnes žije s třemi ženami najednou.

Fotky, které neexistují

Proč se domáhat zákazu publikování něčeho, co neexistuje? To nechápal asi nikdo kromě Woodsových právníků, kteří u Nejvyššího soudu v Londýně uspěli s požadavkem zákazu zveřejňování jakékoli choulostivé fotografie, na které by byl Tiger Woods.

Právníci ale zároveň vydali prohlášení, podle kterého tento počin neznamená přiznání, že by nějaké fotografie s takovým obsahem vůbec existovaly.

„Nahé obrázky, které neexistují," zněl titulek listu Daily Mail.

Reklama