Hlavní obsah

Woods a Masters: sázky upraveny

Bude Tiger Woods hrát golf znovu na dubnovém Masters? Britská sázková kancelář pod vlivem jednostranných sázek upravila kurs.

Foto: Mike Blake, Reuters

Americký golfista Tiger Woods

Článek

William Hill snížil sázkový kurs na Woodsův start na Masters z 1,66:1 na 1,25:1, a to kvůli jednostraným sázkám, které přijal ve prospěch startu světové jedničky v Augustě.

"Každý, kdo sázel, si je absolutně jistý, že Woods bude Masters hrát," řekl mluvčí sázkové kanceláře, která přijala z celého světa 224 sázek na tuto příležitost a jen sedm bylo v neprospěch Woodsova startu.

Woods ohlásil v prosinci herní přestávku na neurčitou dobu. Podle množících se zpráv nyní pobývá na klinice v Mississippi, kde se léčí ze sexuální závislosti a kde s ním nějaký čas byla také manželka Elin, ve snaze zachránit manželství s dvěma dětmi.

"Zprávy naznačují, že u Woodse žena pobývala týden a zřejmě spolu vycházejí dobře. Takže pokud se věci v soukromí začínají vyjasňovat, pomůže to k návratu na golfové hřiště," dodal mluvčí kanceláře William Hill, citovaný britskými médii.

Nedávno se pro Woodsův start na Masters, kde světová jednička vyhrála čtyřikrát a kde vzhledem k netrpělivě očekávanému návratu hrozí nejméně obtěžování ze stran médií i diváků, také Jim Furyk. Tigerův spoluhráč si rovněž myslí, že druhý týden v dubnu bude Woods právě v Augustě.

William Hill už také nabízí kurs 2,5:1 na Woodsovo vítězství. Peníze dostanou sázkaři zpět, pokud by Woods nestartoval. Druhým favoritem je Phil Mickelson s kursem 5,5:1.

Kurs 33:1 má William Hill na Woodsovy triumfy ve všech majorech roku 2010, 16:1 na tři, 4:1 na dva a 1,375 na jeden. Lze také vsadit v poměru 1,25 na to, že Woods nevyhraje žádný major, ale sázka platí jen v případě, když hráč absolvuje všechny čtyři turnaje Grand Slamu.

Reklama