Hlavní obsah

Lendlovy dcery podržely Floridu

Ivan Lendl může být pyšný. Jeho dvě dcery výrazně přispěly k prvnímu vítězství svého univerzitního týmu v této sezoně.

Článek

Sestry Isabelle a Marika Lendlovy skončily na prvním a druhém místě turnaje Central District Invitational a dovedly tým Florida Gators k drtivému vítězství.

Tým Lendlových, který je na 17. místě v univerzitním žebříčku, vyhrál v River Wilderness Golf Clubu ve městě Parrish na Floridě,celkovým výsledkem 7 pod par a o 29 ran porazil družstvo Texas Christian University.

Studentky prvního ročníku Isabelle (74-67-71) a druhého ročníku Marika (72-70-70) zahrály shodně 212 ran, 4 pod par. Isabelle byla při shodném výsledku vyhlášena šampionkou turnaje díky počítání nejlepší druhé devítky finálového kola.

"Beru to jako remízu mezi námi," řekla 18letá Isabelle Lendl pro Golfweek. "Hrály jsme spolu už juniorský golf, takže to pro nás nebylo nic nového. Sestře přeju, ale na druhou stranu se na ni dívám jako na soupeřku."

Isabelle byla v roce 2006 členkou amerického týmu v juniorském Ryder Cupu a roku 2004 se jako nejmladší v historii kvalifikovala na amatérské mistrovství USA. Letos na univerzitě zahrála dvakrát výsledek v top 10. O rok starší Marika má letos jedno umístění v top 15 univerzitních turnajů.

Reklama