Hlavní obsah

Čtrnáct nových klubových přírůstků?

Čtrnáct nových subjektů bude žádat o vstup do České golfové federace na její březnové konferenci. Pokud by byli přijati všichni zájemci, rozšířily by se řady federace na 154 klubů.

Článek

První březnový víkend bude na golfové události hodně bohatý. Končí hlasování ankety Golf Digest Hřiště roku, probíhá veletrh Golf Show a v sobotu 6. března se od 9 hodin v pražském hotelu InterContinental koná konference České golfové federace.

Letošní konference není volební, takže nejvíce pozornosti přitahuje projekt Hraj golf, změň život mající za cíl sto tisíc golfistů do roku 2013 a přijímání nových klubů. O jejich zařazení do rodiny rozhodne hlasování zástupců stávajících subjektů.

O vstup do federace letos žádají Česká golfová asociace hendikepovaných, 1. slovanský golfový club, City Golf Club Mstětice, GKA Brno, Golf Club 4U, Golf club Bitozeves, Golf Club Black Bridge, Golf Club ČS Sport, Golf Club Svatý Jan, Golf Club Tehovec, Golf Club Tvrz, Golf Club Zlonín, Golf MTD Brno, Pilot Golf Club a Student Golf.

Reklama