Hlavní obsah

Cabrerovo menu: to bude maso!

Nic pro vegetariány. Menu, které vybral Angel Cabrera jako obhájce titulu pro Večeři šampionů před letošním Masters, má totiž pět chodů z masa.

Článek

"Nebylo o čem přemýšlet. Dobré argentinské maso na grilu," řekl 40letý Cabrera při telekonferenci na otázku, jak zvažoval skladbu menu pro večeři v Augustě.

Steaky, žebírka, klobásy, to všechno se bude podávat v klubovně nejslavnějšího hřiště světa v úterý 6. dubna. "Moc karbohydrátů tam nenajdete," glosoval to Cabrerův kouč Charlie Epps.

K jídlu se bude podávat zelenina, chléb a také omáčka, kterou připraví sám Cabrera. Asi je zbytečné dodávat, že nebude chybět argentinské víno. Spousta vína.

Večeře se účastní pouze bývalí šampioni turnaje a šéf klubu, ale zkrátka nepřijdou ani Cabrerovi lidé. Asi stovce z nich Argentinec naservíruje stejné menu 29. března v Shadow Hawk Golf Clubu v Houstonu.

Vstupenka na tuto večeři stojí tisíc dolarů a výtěžek půjde na konto Cabrerovy nadace, která podporuje jeho rodnou Cordóbu. Hráčův sponzor Ping navíc přiveze kamion, s nímž objíždí PGA Tour, aby hosté mohli vyzkoušet vybavení (a k tomu dostanou patr). Cabrera ještě uspořádá exhibiční výuku a každému dá podepsanou vlajku z Masters.

Dvojnásobný vítěz majorů se také vyjádřil k tématu zřejmé absence Tigera Woodse na Masters. "Samozřejmě, že bych si přál, aby Tiger hrál. Jeho účastí má Masters jiný rozměr," řekl Cabrera.

Reklama