Hlavní obsah

Je Woodsův návrat za dveřmi?

Šedesát osm hráčů z celého světa se sjelo na druhý letošní turnaj série World Golf Championships do Miami. CA Championship se hraje od čtvrtka do neděle na hřišti Blue Monster resortu Doral. Bez Tigera Woodse, který ale může být někde za rohem...

Foto: Dave Martin, ČTK/AP

Americký golfista Tiger Woods na Tour Championship v Atlantě

Článek

Neoficiální dvoudenní Tavistock Cup, nebo regulérní zastávka PGA Tour na turnaji Arnolda Palmera v Bay Hill v Orlandu. O dvou akcích čtvrtého březnového týdne mluví golf víc než než o současném turnaji na Doralu. Důvod je nasnadě.

Tiger Woods začal opět trénovat pod dohledem svého kouče Hanka Haneyho na drivingu v Isleworthu.

Woodsův agent Mark Steinberg se objevil na Doralu, jako by testoval půdu pro svého prominentního klienta.

Trenér Haney si pronajal dům v Augustě na dubnové Masters.

A PGA Tour obvolává následující turnaje, k nimž patří i Tampa, s dotazem, zda mají dostatečné prostory pro to, aby zvládly nápor diváků a médií v případě Woodsova návratu.

O Woodsovi se diskutuje všude a brzký návrat se bere jako hotová věc, i když Tiger ve svém únorovém televizním projevu řekl, že nevylučuje, že se ke golfu vrátí ještě letos, což bylo znamením spíše delší než kratší přestávky.

S Tigerovým brzkým comebackem počítají téměř všichni.

Veterán Jack Nicklaus řekl, že si neumí představit, že by byť jednou za sto let mohl Woods vynechat dubnové Masters. Mladík Rory McIlroy, který minulý týden strávil s Nicklausem hodinu a půl na obědě, kde poslouchal rady osmnáctinásobného šampiona majorů, se podle svých slov těší na zajímavé následující týdny - samozřejmě v souvislosti s Woodsem. A také s Philem Mickelsonem, obhájcem titulu na Doralu, který půjde v prvních dvou kolech právě s McIlroyem.

Na Doralu se hraje o 8,5 milionu dolarů, ale golf začal opět vyšší hru. O Tigera Woodse.

Reklama

Související témata: