Hlavní obsah

Jedna z Woodsových milenek zveřejnila jeho sexuální textovky

NEW YORK

Golfista Tiger Woods se sice na dlouho zavřel před světem, ale ten ho nenechá příliš vydechnout. Naposledy se muselo Tigerovi přitížit, když jedna z jeho milenek Joslyn Jamesová zveřejnila na webu pikantní textovky, které jí nejbohatší sportovec planety posílal.

Foto: Lori Moffett, Reuters

Tiger Woods při omluvě

Článek

Takový rozruch by si Woods, který se na Masters vrátí na hřiště, určitě raději odpustil. Definitivní rozpad fasády hodného hocha už sice nejspíš nezastaví, ale podobná odhalení nijak neprospívají jeho snaze o usmíření se s manželkou Elin, kvůli čemuž podstoupil také několikaměsíční terapii.

Někdejší pornohvězda Jamesová umístila na web celkem 120 textových zpráv, které jí Woods poslal mezi červencem a říjnem loňského roku.

V esemeskách byl nejdříve golfista hlavně obezřetný a popisoval Jamesové podrobně detaily jejich schůzky tak, aby je nikdo při dostaveníčku nenačapal. „Hlavně se ujisti, že tě nikdo neviděl,“ napsal například v červenci loňského roku. Později se osměloval a ve zprávách přitvrdil. Psal o touze po „tvrdém“ sexu či sexu s více partnery. Jsou přitom natolik explicitní, že není možné je zveřejnit. V poslední rozzlobené zprávě, kterou odeslal v říjnu, pak stojí: „Skoro jsi mi zničila celý život.“

Dvaatřicetiletá Jamesová, jejíž pravé jméno je Veronica Siwik-Danielsová, je jednou z desítky žen, s nimiž se Woods údajně stýkal. „Je na čase říct o Tigerovi pravdu. Jen jsem chtěla zveřejnit, jaký náš vztah byl. Každý si z toho může udělat vlastní závěry,“ podotkla bývalá Woodsova milenka a doplnila, že během aférky s Woodsem dvakrát otěhotněla.

Golfový fenomén se po provalení afér omluvil a podstoupil léčení. Zároveň v listopadu oznámil, že na neurčitou dobu končí s profesionálním golfem. Pauza trvala pět měsíců, v dubnu se Woods představí na úvodním majoru sezóny - na Masters v Augustě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články