Hlavní obsah

Pickupy a stíhačka pro hráče

Zapomeňte na limuzíny, teď jsou v kurzu pickupy. Na květnovém Texas Open v rámci PGA Tour budou hráče vozit masivní vozy s nákladním prostorem.

Článek

PGA Tour má letos problémy dostát úrovni minulých let a hráčům při turnajích zajišťovat vozy zdarma. Texas Open v San Antoniu přináší novinku: golfisty budou podle agentury AP vozit pickupy Ford King Ranch.

Několik takových vozů už bylo v provozu při loňském turnaji a vzhledem ke kladné odezvě se letos vracejí jako auta pro hráče. Jeden z golfistů se loni dokonce ptal turnajového ředitele, zda může vozidlo sám řídit.

Turnaj bude využívat i další vozy jako SUV, ale podle sdělení zástupce značky je "truck pro velké kluky" všechno, co golfista potřebuje.

Texas Open se snaží zaujmout hráče vzhledem ke svému nelehkému postavení v kalendáři turnajů, kdy následuje po silně obsazených Quail Hollow Championship a Players Championship a předchází dalším texaským turnajům Byron Nelson Championship a Colonial.

Letošní otevřený šampionát Texasu se stěhuje ze hřiště La Cantera na AT&T Oaks Course, které má na svém území i hotel pro hráče. Ti se navíc budou moci díky nedaleké letecké základně proletět v nadzvukovém stroji T-38 a jejich caddie si zase mohou vyzkoušet letecký simulátor.

Reklama

Související témata: