Hlavní obsah

Zahrajte si s profesionály

Šance na jedinečný herní zážitek pro golfistky všech výkonnostních kategorií je tu. Příští týden startuje 5. ročník Czech Women Golf Tour tradičním turnajem PRO-AM, kde po boku žen budou hrát opět profesionálové.

Článek

Turnaje CZECH WOMEN GOLF TOUR 2010, kterých je celkem sedm (plus dvoudenní akce v rakouském Kaprunu jako bonus) a konají se vždy v úterý, otevře opět jediný PRO-AM určený speciálně ženám. V úterý 11. května se hraje GOLF DIGEST C&S PRO-AM ve Mstěticích, a to ještě bez úpravy handicapu a tedy bez jakéhokoli stresu.

Co je třeba udělat pro to, abyste se zúčastnily výjimečného formátu texas scramble po boku profesionálů? Pouze se registrovat na webu www.chloeproduction.cz

TERMÍNY CZECH WOMEN GOLF TOUR 2010

11.5. MSTĚTICE

25.5. KONOPIŠTĚ - Radecký

15.6.  DÝŠINA

13.7.  MLADÁ BOLESLAV

3.8.    BEŘOVICE

27.-28. 8. KAPRUN  Rakousko (bonusový turnaj)

7.9.    ZBRASLAV

21.9.  KONOPIŠTĚ - Radecký  - MIELE CUP¨

21.9. MIELE GALLERY -  slavnostní zakončení, vyhlášení vítězů, party

Na turnajích je postupný start, hraje se systémem stableford z červených odpališť na tři HCP kategorie (0-18, 18,1-36 a 37-54) o poháry a věcné ceny vždy pro tři nejlepší.

Novinkou je vyhlášení kategorie Best brutto na každém turnaji.

Vložené soutěže tvoří NEAREST TO PIN (dvě na každém turnaji o kávovar Nespresso a luxusní kabelku Furla), LONGEST DRIVE (poukázka na kosmetické ošetření nebo thajskou masáž v salonu Beauty & Relax) a EXTRÉMNÍ GOLF (ocenění těch, kterým se nedařilo).

Pro komfort hráček je během celého dne zajištěno občerstvení a podávána káva Nespresso. Při druhém turnaji série na Konopišti je zkušebně přichystáno hlídání dětí. Členky klubů, na jějichž hřištích se tour koná, mají slevy na fee.

Při akreditaci na každém turnaji je pro všechny hráčky připraven dárek. V rámci turnajů se nabízejí jednodenní vstupy do fitness, kadeřníci, masáže, kosmetika, líčení a podobně.

Přihlášky do jednotlivých turnajů i hrací karty na celou tour najdete zde Registrace je možná též přes server ČGF, a to při naplnění turnaje, jinak mají přednost hráčky zaregistrované na www.chloeproduction.cz

Reklama