Hlavní obsah

Woods i Mickelson začali nastejno

Se 70 ranami zahájili Players Championship dva nejostřeji sledovaní hráči, Tiger Woods i Phil Mickelson. Duo nejlepších je na 66 a do paru, tedy v šesti ranách, se vešlo 103 startujících!

Článek

Nesmírně vyrovnané Players vedou na 66 (-6) Robert Allenby a J. B. Holmes. Výsledek začínající šestkou mělo v úvodním kole na TPC Sawgrass 36 hráčů, mj. Alex Čejka, který hrál 69 (-3) s eaglem, čtyřmi birdie a třemi bogey a dělí se o 21. místo.

Zatímco světová dvojka Mickelson začal mezi dopoledními hráči čtyřmi birdie a dvěma bogey, Woods se odpoledne držel bez bogey až do poslední jamky, kde drajvoval vlevo do vody, stejně jako v tréninku. Předtím měl tři birdie, když první zahrál na deváté jamce.

Woods zasáhl 9 ze 14 fairwayí (tu první ovšem ne), 14 z 18 greenů a předvedl 31 patů. I když se mu nedařilo podle představ, byl to lepší a hlavně bojovnější golf než před týdnem na Quail Hollow Championship, kde teprve pošesté v kariéře neprošel cutem.

"Nelze zapomínat, že jsem za poslední půlrok odehrál jen šest turnajových kol. Lidé musí být realističtější," řekl Woods k očekáváním svým i svých fanoušků či kritiků.

Reklama