Hlavní obsah

Woods je už bez šance

Deset ran ztrácí Tiger Woods po třetím kole Players na vedoucího Lee Westwooda. Světový hráč číslo jedna zahrál v sobotu podruhé za sebou 71 ran, ale tentokrát poslední dvě jamky zakončil s bogey.

Článek

Tři paty na tříparové sedmnáctce a netrefený green v regulaci na osmnáctce TPC Swagrass podtrhly další šedivé kolo Tigera Woodse po návratu k turnajům. Woods je na Players po třetím kole až na děleném 45. místě s -4 (70-71-71) a bez šancí na vítězství,

Vedení o ránu udržel před finále Lee Westwood s -14 (67-65-70), jemuž se do skórkarty vedle čtyř birdie - tři měl na pětiparech - vkradly i dvě bogey, a to na tříparech první devítky po nepřesném patování.

S odstupem jednoho úderu je druhý Robert Alenby, který zahrál 67 s finišem eagle-birdie-par. Pět ran ztrácí na první místo Phil Mickelson po kole za 66 ran se sedmi birdie a jedním bogey, na osmnáctce. Pokud by "Lefty" zvítězil, pak vystřídá Woodse na místě světové jedničky.

Černou sobotu prožil Alex Čejka: 76 ran znamenalo pád na dělené 63. místo mezi 70 hráči. Čejka předvedl mimo jiné osm ran na pětiparové dvojce a první devítku zahrál za +7.

Finále Players vysílá ČT 4 Sport v neděli 9. května od 20.00.

Reklama

Související témata: