Hlavní obsah

Pojďte opět hrát s Golf Digest

Je tu druhá šance zahrát si sportovní golf na špičkovém hřišti s naším časopisem. Série Golf Digest Open Tour pokračuje druhým turnajem v neděli 30. května na plzeňské Dýšině a vy jste srdečně zváni.

Článek

Jediné, co musíte pro účast udělat, je přečíst si propozice turnaje na www.opengolftour.cz, kde najdete také informace o prvním turnaji ze začátku května v Mladé Boleslavi, a pak se přihlásit na serveru České golfové federace zde 

Fee turnaje se konají vždy v neděli na některém z předních českých hřišť, tentokrát na Dýšině, oceněné titulem Hřiště roku 2008, a další neděli na Konopišti.

Rekreační hráče na tour čeká zvýhodněné startovné, které zahrnuje fee a občerstvení. Předplatitelé Golf Digest C&S mají další výhodu, a to díky slevě na startovném. Rádi ovšem přivítáme i ty, kteří se s časopisem dosud nestačili seznámit.

Nejlepší získají věcné ceny a celkový vítěz tour, do jejíhož konečného pořadí se bude započítávat pět nejlepších výsledků, obdrží zájezd pro dvě osoby za golfem do zahraničí. Kromě toho lze hrát vloženou soutěž o luxusní set japonských holí Honma i s bagem.

Turnajů už existuje mnoho, ale Golf Digest Open Tour je jen jedna. Její snahou je odlišit se a připravit sportovní setkání s příjemnou atmosférou, s důrazem na fair play a kvalitu hry, do níž může zasáhnout každý, kdo má rád golf a kdo si jde především zahrát a ne se jen na hřiště ukázat. Zkrátka všichni, kterým golf utkvěl v srdci¨

K účasti na sérii otevřených turnajů vás zvou Golf Digest C&S a agentura Chloe Production. Přejeme vám hezkou hru, spoustu sportovních zážitků a přátelských setkání.

Reportáž z prvního turnaje najdete zde 

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články