Hlavní obsah

Olympijský vítěz Kostelecký relaxoval na golfu, v Sokolově zvítězil

SOKOLOV

Zajímavé zpestření přípravy si naordinoval střelec David Kostelecký. Olympijský vítěz z Pekingu 2008 ve střelbě na trap se zúčastnil sobotního golfového turnaje v Sokolově a byl mimořádně úspěšný. Ze všech soutěžících se po osmnácti jamkách mohl pochlubit největším počtem stablefordových bodů – rovnou padesátkou.

Foto: pro Sport.cz Radko Voleman

David Kostelecký (uprostřed) s cenami pro vítěze turnaje v Sokolově

Článek

Na turnaji FOR GOLF a přátelé 2010 – AEG-Electrolux nedávno pětatřicetiletý Kostelecký uplatnil přesnou ruku a v hendikepové kategorii 37-54 s přehledem zvítězil. Svůj hendikep si tak z 45 zlepšil na 33,5. „Na turnaji jsem byl teprve podruhé, naposledy to bylo loni,“ řekl po vyhlášení vítězů Kostelecký.

Zatímco v pátek nad Sokolovem putovala mračna a hřiště několikrát během dne zkropil prudký liják, sobota přinesla golfistům parádní počasí bez jediné kapky. „Hřiště bylo super,“ pochvaloval si sokolovskou osmnáctku David Kostelecký.

David Kostelecký pozoruje svůj odpal během turnaje v Sokolově.foto: pro Sport.cz Radko Voleman

Na hřišti si připsal šest bogey a čtyřikrát zapsal do své karty double-bogey. Celkem hřiště obešel po zahrání 111 ran. Nejlepší brutto výkon – 86 ran - předvedl Karel Sekula.

Reklama