Hlavní obsah

Vstup na Czech Open zdarma

Jak už Golf Digest C&S informoval v červencovém čísle, novinkou letošního Czech Open v Čeladné je vstup pro diváky ZDARMA. Nyní to oficiálně potvrdil i promotér akce.

Článek

Pro Czech Open 2010 ve dnech 19. až 22. srpna se promotérská společnost Quirit Alfa rozhodla, že letos bude vstupné pro všechny registrované návštěvníky zdarma.

Registrace bude probíhat na oficiálních stránkách turnaje www.czechopen2010.cz a bude veřejně přístupná všem zájemcům. Stačí vyplnit jednoduchý formulář a na e-mail přijde zpráva o identifikačním čísle. Následně pak divák může vyzvednout elektronickou vstupenku, vytisknout si ji a s ní pak bude mít vstup na turnaj zdarma.

„Chceme, aby na turnaj přišlo co nejvíce diváků," říká hlavní promotér turnaje, Stephen A. J. Flanagan. „Doufáme, že díky volnému vstupu přijedou golfoví fanoušci z celé republiky a vytvoří ještě lepší atmosféru, než jaká byla na turnaji loni. Proto jsme se rozhodli k tomuto kroku a vyšli vstříc široké golfové veřejnosti."

Turnaj European Tour s dotací 2 miliony eur se odehraje v Čeladné také jako předposlední kvalifikační akce pro Ryder Cup.

Reklama