Hlavní obsah

Pojďte hrát na Konopiště

A je to zase tady: Golf Digest Open Tour se tuto neděli vrací svým šestým turnajem sezony na Konopiště a vy jako hráči můžete být u toho. Zveme vás srdečně na hřiště Radecký.

Článek

Neděle 25. července patří v kalendáři série otevřených turnajů Golf Digest Open Tour šesté zastávce na Konopišti. Osmnáctka Radecký slibuje skvělé herní zážitky pro každého.

Jaké jsou podmínky účasti? Zvýhodněné fee + občerstvení + startovné činí 2000 Kč, což jej jinak standardní cena zdejšího fee, předplatitelé časopisu mají slevu 200 korun, členové GC Konopiště platí 500 korun, členové CDS 600 korun v limitu.

Vložené soutěže: jamka č. 6 NEAREST TO PIN - kávovar NESPRESSO, jamka č. 11 LONGEST DRIVE MUŽI a ŽENY - thajská masáž, BEST BRUTTO - členství v BALANCE CLUB BRUMLOVKA.

Dále se hraje HONMA CHALLENGE: na každém turnaji je určena jedna jamka, kde počítá výsledek na rány. Golfista, který odehraje minimálně šest určených jamek v tour na nejnižší počet úderů, obdrží sadu tříhvězdičkových japonských holí HONMA i s bagem.

Hlásit se můžete přímo na serveru ČGF zde. Podrobnosti o tour včetně fotogalerií najdete na www.opengolftour.cz

Přejeme Vám hezkou hru, spoustu sportovních zážitků a přátelských setkání s Vaším časopisem.

Reklama