Hlavní obsah

Přijedou do Čeladné esa McDowell a Harrington?

PRAHA

Start golfového Czech Open v Čeladné se blíží, a tak pořadatelé se vším úsilím loví ve vodách špičkových golfistů. Velmi intenzivní jednání probíhají v posledních dnech s evropskou jedničkou a vítězem letošního US Open Graemem McDowellem, který už je údajně velmi blízko potvrzení své účasti. Organizátoři jednají i s Padraigem Harringtonem, trojnásobným vítězem major turnajů.

Článek

Severoirský golfista McDowell patří nejen k evropské, ale i světové špičce. Potvrdil to triumfem v US Open na Pebble Beach, letos ale vyhrál také Celtic Manor Wales Open, což bylo jeho již šesté vítězství na evropské túře. Jednatřicetiletý hráč vede tabulku evropské PGA Tour Race to Dubai před Angličanem Lee Westwoodem a Jihoafričanem Ernie Elsem.

Promotér turnaje v Čeladné Alex Flanagan využívá všech svých kontaktů, aby oba své krajany - sám je také ze severního Irska - ulovil. „Dohoda s Graemem McDowellem je těsně před uzavřením, dolaďují se jen poslední detaily jeho účasti na našem turnaji,“ uvedl Flanagan a přidal vzkaz pro golfové nadšence. „Věřím, že Češi si start evropské jedničky a vítěze US Open v Čeladné nenechají ujít.“

Reklama