Hlavní obsah

Woodsova mizérie nekončí

Kdo sázel na obrat u Tigera Woodse při Bridgestone Invitational v Ohiu, drbe se hlavu. Zdejší sedminásobný vítěz zahrál v prvním kole turnaje série World Golf Championships 74 ran, 4 nad par, a pokračuje tak v mizerných výkonech letošní sezony.

Článek

Z 81 startujících - chybí Australan Robert Allenby kvůli zranění kolene, které si pochroumal na lodi při rybářském výletu na Bahamách - patří obhájci titulu Woodsovi po prvním kole až 70. místo.

Pokud se mu někde v minulosti najisto dařilo, bylo to hřiště Firestone Country Clubu s parem 70. Jenže na úvod turnaje tam Woods předvedl šest bogey, z toho tři na prvních pěti jamkách, a jen dvě birdie. Opět špatně drajvoval, když trefil jen třetinu fairwayí, a k tomu hrál 32 patů.

Hned po 18 jamkách je tak lepší o deset ran Bubba Watson, který hrál 64. O druhé místo se na 66 dělí čtveřice Kenny Perry, Phil Mickelson, Adam Scott a Graeme McDowell.

Watson, vítěz červnového Travelers Championship, trénoval před svým debutem na Firestone už od neděle. Mickelson kvůli trápení z týčka vytáhl driver se zkráceným shaftem a Scott pokračuje v experimentu s obráceným držením patru, kdy je levačka dole.

Výsledky Bridgestone Invitational najdete zde

Reklama