Hlavní obsah

Kdo, kdy a s kým na Casa Serena

Startovní časy pro 1. kolo Casa Serena Open na Roztěži v pátek 17. září jsou známy. Oba čeští hráči začnou turnaj European Senior Tour v pozdějších flightech, což byl záměr kvůli divákům.

Článek

Pole 79 hráčů na Casa Serena Open bylo rozděleno do 27 flightů, z nichž první dva jsou dvoučlenné. Turnaj na hřišti Casa Serena Golf na Roztěži začíná v pátek 17. září v 7.50, kdy první odpal provede Chilan Angel Fernandez.

Z domácího pohledu jsou nejzajímavější dva startovní časy. Jan Juhaniak vyjde na hřiště v 11.20, jeho spoluhráči jsou Angličan Martin Poxon a Němec Torsten Giedeon. Jiří Seifert startuje o půl hodiny později, v 11.50, partnery mu budou Novozélanďan Simon Owen a Španěl Manuel Piňero.

Obhájce titulu Peter Mitchell začíná hrát v 9.00 (spoluhráči Carl Mason a Boonchu Ruangkit), o půl hodiny později, v 9.30, startuje Barry Lane (plus Roger Chapman a Bill Longmuir). Sam Torrance, bývalý kapitán Ryder Cupu, má start v 10.10 (s ním jdou Chris Williams a Des Smyth), v 11.30 vychází Costantino Rocca (plus David J. Russell a Andrew Oldcorn).

Diváci mají vstup na Roztěž zdarma, stejně jako parking, který je poprvé umožněn přímo v obci nedaleko Kutné Hory.

Poslední flight startuje v 12.30, začíná se vždy z jamky číslo jedna. Turnaj se hraje na tři kola bez cutu.

Reklama