Hlavní obsah

McDowell v desítce, Matuš daleko

Rozdílně začaly Austrian Golf Open jeho dvě největší hvězdy, Graeme McDowell a Miguel Ángel Jiménez. Start na divokou kartu se nepovedl Stanislavu Matušovi.  

Článek

Austrian Golf Open, jehož přímé přenosy s českým komentářem vysílá Golf Channel, vede po prvním kole 24letý Jihoafričan George Coetzee, který v Atzenbruggu zahrál 65 (-7) s osmi birdie a jedním bogey, Pět birdie a skóre 32 měl přitom na druhé devítce Diamond Country Clubu, kde své kolo zahajoval.

Jak si vedli hráči Evropy pro Ryder Cup? Graeme McDowell se po 69 úderech (-3) dělí o 10. místo, když byl po prvních třech jamkách na +2, ale na druhé devítce zahrál pět birdie. Miguel Ángel Jiménez se dopustil double bogey na čtyřparové osmnáctce, své deváté jamce, a kolo zakončil dvěmi bogey, ovšem celkově v paru 72, což znamená 47. místo.

Stanislav Matuš, startující na sponzorskou pozvánku, neměl dobrý den. Pod výsledek 80 (+8) a dělené 128. místo se u 21letého profesionála podepsaly hlavně triple bogey na čtyřparové čtrnáctce a double bogey na osmnáctce.

Reklama