Hlavní obsah

Ryder Cup: vše, co se stalo

AKTUALIZUJEME Na tomto místě vám neunikne nic důležitého, co se týká Ryder Cupu. Aktuality, zajímavosti, zákulisní informace najdete ode dneška zde. Zprávy jsou řazeny chronologicky zdola nahoru.

Článek

Pondělí 27. září

Déšť a vítr slibuje předpověď počasí pro jižní Wales na víkendové utkání.

Kromě čerstvě rozvedeného Tigera Woodse bude bez manželky či partnerky ve Walesu také Steve Stricker, jehož manželka musela zůstat doma kvůli zranění matky. Naopak na utkání má přijet manželka Phila Mickelsona, trpící karcinomem prsu.

Jak Lee Westwood (noha), tak Peter Hanson (viróza) jsou po zdravotních problémech v pořádku a mohou hrát golf na sto procent. Na tiskové konferenci v Cardiffu po přistání týmu USA to řekl evropský kapitán Colin Montgomerie.

Sázková kancelář Paddy Power oznámila, že dopředu vyplatí více než 100 000 liber těm, kteří v kursu 1,75 vsadili na vítězství Evropy v Ryder Cupu. "Jsme připraveni odměnit ty, kteří věří evropskému týmu," uvedla kancelář.

Psát na sociální sítě Twitter a Facebook zakázal americkým hráčům kapitán Corey Pavin. K zákazu se připojil také jeho evropský protějšek Colin Montgomerie.

Falešný požární poplach vzbudil hráče týmu Evropy v noci na pondělí v hotelu Celtic Manor v dějišti Ryder Cupu.

Charter týmu USA na Ryder Cup přistál po letu z Atlanty v Cardiffu v 11.05 místního času. Kapitán Corey Pavin pózoval u schůdků s trofejí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články