Hlavní obsah

Sladká hole-in-one ve Slapech

Roční fee v Golf Parku Slapy získal šťastný střelec, který trefil hole-in-one na druhé jamce. První eso na devítce Rabyňská Hora padlo už začátkem září. Ovšem na "špatné jamce".

Článek

Druhou jamku s náročným greenem o délce 110 metrů ze žlutých odpališť první pokořil 24. září pražský golfista Martin Záveský.

Odměnou mu bylo roční fee do Golf Parku Slapy v hodnotě 14 tisíc korun. Eso na vyhlášené jamce padlo dva a půl měsíce po otevření areálu.

Úplně první hole-in-one na devítijamkovém hřišti Rabyňská hora padlo už začátkem září, ale bohužel pro Ladislava Novosada se tak nestalo na vyhlášené dvojce, nýbrž na osmičce. Hráč si tehdy kromě velké euforie i šoku zároveň odvezl "pouze" věcné ceny.

Golf Park Slapy byl otevřen 9. července. Kompletní osmnáctkou se stane v květnu příštího roku, kdy se dostaví druhá devítka s názvem Tři kříže.

Druhá devítka bude rozlehlejší a delší a údajně i techničtější. Její název pochází z nedalekého historického místa, které označuje údajný původní geografický střed království českého, a to právě třemi pískovcovými kříži.

Reklama

Související témata: