Hlavní obsah

Jak to Tiger Woods na Ryder Cupu nevídaně zkazil

Tak špatnou ránu Tiger Woods v důležitém okamžiku ještě nezahrál - a také ji ještě nikdo nevyfotil tímto způsobem. Golf na Ryder Cupu je však výjimečný, což dokládá i zachycený moment.

Foto: www.dailymail.co.uk

Golfový míček z hole Tigera Woodse míří na fotografa.

Článek

Pro stále ještě prvního hráče světového žebříčku to byl jako obvykle rozporuplný Ryder Cup.

Na jedné straně se Woods stal vedle Steva Strickera nejproduktivnějším hráčem amerického týmu s třemi získanými body ze čtyř zápasů. Na druhou stranu se Strickerem utrpěl největší prohru své jamkové kariéry, 6/5 ve foursomu proti Westwoodovi s Donaldem a popáté ze šesti účastí v Ryder Cupu stál na straně poražených.

Navíc Woods, který hrál všechny tři čtyřhry se Strickerem, předvedl dvě velké minely.

Při foursomu proti Jiménezovi a Hansonovi se nedostal z bunkeru a na úvod proti páru Fisher, Poulter zahrál děsivý pitch na poslední jamce.

Úder za greenem trefil tak špatně, že míč odletěl necelých pět metrů, zasáhl fotografa a spadl znovu do roughu. Jen kvůli tomu, že Woods si hned uvědomil vlastní zavinění situace, se na fotografa neseslaly hromy blesky.

Co je pikantní: fotograf anglického Daily Mail zvěčnil letící míč těsně před svým zásahem. Aby těch kuriozit nebylo málo, reportér se jmenoval Mark Pain. Tedy příjmením Bolístka.

Všimněte si navíc výrazů Tigera Woodse, caddieho Steva Williamse (vlevo v červeném) i muže vpravo, kterého jeden glosátor označil jako dvojníka komika Groucha Marxe...

Reklama