Hlavní obsah

Je tu nový hit: bílý driver

Stylový golf si vyžaduje stylový driver. Ian Poulter hraje tento týden turnaj série World Golf Championships v Šanghaji s driverem Cobra, který je celý vyveden v bílé barvě.

Článek

Celobílá novinka se jmenuje Limited Edition Cobra ZL.

Typově se nijak neliší od předchozího driveru ZL, s nímž Poulter dosud hrál. Bílý driver má stále korunku i patku z karbonového kompozitního materiálu, tělo a líc z titanu a nastavitelný krček, resp. líc hole do zavřené, otevřené či neutrální pozice.

Driver se odlišuje pouze bílým provedením, k němuž přispívá grip Golf Pride Tour Wrap a shaft Fujikura Motore Speeder VC 6.0.

Jen samotný shaft stojí 399 dolarů a celá hůl v limitované sérii 500 kusů se nabízí za 625 dolarů.

Bílý driver s lofty 9,5° a 10,5° a se stiff shaftem bude v prodeji od poloviny prosince, s objednávkami u prodejců od poloviny listopadu.

"Je to jedinečná hůl, odlišná od všech driverů, které jsem kdy viděl. Navíc se chová stejně jako driver, se kterým jsem dvakrát vyhrál," uvedl Ian Poulter v prohlášení firmy Cobra.

Barevné variace vybavení lišící se od tradičního provedení nejsou zase tak neobvyklé.

Letos na jaře například uvedl Srixon záživě žlutý, resp. zelenkavý míč, s nímž hrál například Tim Clark, pozdější vítěz Players Championship. S bílou barvou hlav svých putterů zase měla letos úspěch značka TaylorMade, s níž na PGA Tour dvakrát vyhrál Justin Rose.

Reklama