Hlavní obsah

Eagly v Dubaji, sázel i Kaymer

Skvělý golf hned na úvod viděl Dubai World Championship. Eagly bez putteru předvedli jak lídr po prvním kole, tak vedoucí hráč pořadí Race to Dubai.

Článek

Martin Kaymer 67, Graeme McDowell 72. To jsou dva nejdůležitější výsledky prvního kola Dubai World Championship. Závěrečný turnaj European Tour pro šedesát nejlepších hráčů sezony korunuje vítěze pořadí Race to Dubai. A zatím má navrch Kaymer.

Vrcholem Němcova kola byl eagle na čtyřparové trojce, kde Kaymer poslal do jamky míč sedmičkou železem ze 175 metrů. K tomu si zapsal čtyři birdie a jedno bogey. McDowell zahrál po třech birdie i bogey.

Kaymer ztrácí dvě rány na lídra, jímž je Robert Karlsson. Evropská jednička předloňské sezony také předvedla eagle bez putteru. Švéd se trefil třetí ranou na pětiparové čtrnáctce ze vzdálenosti 104 metrů.

Celkově hrál Karlsson 65 (-7) a vede o ránu před korejským teenagerem Nohem Seung-yulem, letošním vítězem Malaysian Open. Kaymer je samostatně třetí. O páté místo se dějí mj. obhájce titulu a světová jednička Lee Westwood nebo další Angličan Ian Poulter.

Výsledky Dubai World Championship po 1. kole najdete zde

Reklama