Hlavní obsah

Woods na svém turnaji vede

Mohlo to být ještě lepší, ale Tiger Woods byl s výsledkem 65 (-7) v prvním kole Chevron World Challenge spokojen. Svůj vlastní turnaj v Kalifornii vede.

Foto: Brian Synder, Reuters

Americký golfista Tiger Woods

Článek

Woodsovi svitla naděje na první a také poslední vítězství ve své nejhorší sezoně, i když jde jen o neoficiální turnaj, kde má navíc pouze sedmnáct soupeřů.

V Sherwood Country Clubu v Thousand Oaks vyrovnal Woods své nejlepší kolo roku. A to mohl dopadnout ještě líp, nebýt bogey na osmnáctce po vyhozeném drajvu ke stromu a nebýt také 32 puttů na neobvykle rychlých grenech! Bogey se ovšem na úvod nevyvaroval nikdo.

"Nemůžete často říct, že jste zahráli 65 a že jste přitom proměnili jediný putt, ale takový to dnes byl golf," řekl Woods, který čtyřikrát puttoval na eagle, ale nakonec se smířil s osmi birdie, z toho třemi v řadě za sebou.

Woods svůj turnaj v posledních dvou letech vynechal, předloni pro zranění kolene a loni kvůli vypuknutí soukromých afér. Naposledy samostatně vedl na PGA Tour v září 2009 po druhém kole Tour Championship.

Chevron World Challenge, 1. kolo: 65 ran Woods, 66 McIlroy a McDowell, 69 D. Johnson a Cink, 70 Donald a Villegas, 72 Poulter, Mahan, O'Hair, Stricker, Furyk a Watney, 73 Casey, 75 Kuchar a Z. Johnson, 76 Watson, 79 Kim.

Reklama

Související témata:
Chevron