Hlavní obsah

Golf Channel na satelitu

Česká verze sportovního programu Golf Channel, jediného televizního kanálu s 24hodinovým programem o golfu, je od 1. ledna 2011 dostupná na satelitu Astra.

Článek

Satelitní platforma Skylink nabízí Golf Channel v balíčku Multi. Program je vysílán v kompresním formátu MPEG-4 a pro jeho příjem je nutný satelitní příjimač HD, který dokáže tento formát zpracovat.

Golf Channel vysílá ve formátu 16:9 a vybrané pořady, zejména přímé přenosy golfových turnajů, jsou v českém jazyce.

Golf Channel nabízí denně nové zprávy, reportáže, rozhovory, instruktáže a dokumenty, lekce od nejlepších hráčů a trenérů světa a také záznamy a sestřihy světových turnajů.

Pro letošní rok připravil Golf Channel zhruba 65 česky komentovaných přímých přenosů PGA Tour, PGA European Tour a LPGA. Dále jsou mj. v programu srpnový PGA Championship a listopadový Presidents Cup.

Golf Channel mohou rovněž sledovat všichni diváci digitální kabelové televize UPC v programových nabídkách Standard a Supreme a také v balíčku Sport. Tento kanál lze naladit  na parametrech: Astra 3B (23,5°E); kmitočet: 12,109 GHz; polarizace: horizontální; SR: 27500; FEC: 3/4; norma: DVB-S2; modulace: 8PSK; CA systém: Irdeto / CryptoWorks.

Reklama