Hlavní obsah

European Tour plná hvězd

S nejsilnějším obsazením v historii začíná European Tour svou pouť po čtyřech destinacích Středního východu. Na Abú Dhabí HSBC Golf Championship hrají od čtvrtka všichni aktuální vítězové majorů, světová jednička a další esa, která můžete vidět v přímých přenosech Golf Channelu.

Článek

Světová trojka Martin Kaymer to bude mít s obhajobou titulu v Abú Dhabí těžké. Ještě nikdy se nesešla na startu tak kvalitní konkurence. Turnaj od 20. do 23. ledna je první ze čtyř zastávek European Tour za sebou v oblasti Perského zálivu.

Takže: čtyřmi vítězi loňských majorů v akci jsou Phil Mickelson, Graeme McDowell, Louis Oosthuizen a právě Kaymer, který navíc loni vyhrál evropský žebříček Race to Dubai.

Pak jsou tu světová jednička Lee Westwood a další hráči z top ten Paul Casey, Ernie Els, Ian Poulter a Rory McIlroy.

Pole 126 hráčů dále tvoří vítěz tří majorů Padraig Harrington nebo Miguel Ángel Jiménez, Robert Karlsson, Matteo Mannasero, Edoardo a Francesco Molinariové či Justin Rose.

Kaymer sice nemůže po tomto týdnu sesadit Westwooda z pozice světové jedničky, ale může se stát dvojkou místo Tigera Woodse. "Abú Dhabí je místem, kde jsem vyhrál svůj první turnaj European Tour v roce 2008 a vždycky k němu budu mít zvláštní vztah," řekl Kaymer.

Golf Channel vysílá přímé přenosy z Abú Dhabi s českým komentářem od čtvrtka do neděle vždy od 10.00 do 14.00.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články