Hlavní obsah

Jiménez bez putteru do spoluvedení

Miguel Ángel Jiménez patří mezi čtyři hráče, kteří se dělí o vedení v polovině European Tour v Bahrajnu, ovšem Španěl to dokázal bez putteru. Hůl se mu zlomila v průběhu pátečního kola na dva kusy a Jiménez v závěru puttoval lob wedgí. Dal s ní ovšem tři birdie za sebou.

Foto: Mike Blake

Španělský golfista Miguel Ángel Jimenéz

Článek

Volvo Golf Champions po druhém kole vedou Jiménez, Peter Hanson, Rafel Jacquelin a Edorado Molinari shodně na skóre 11 pod par.

Až na Hansona, který měl v pátek 67 ran s eaglem na pětiparu, hráli ostatní spoluvedoucí golf shodně za 65, sedm pod par. Edoardo Molinari předvedl na prvních šesti jamkách birdie.

Paul Casey byl rovněž na vrcholu, ale po drajvu do vody na sedmnáctce zachraňoval díky chip-in už jen bogey. Angličan je o ránu zpět na 10 pod par stejně jako Darren Clarke, James Kingston a Stephen Gallacher - ten zahrál vyrovnaný rekord hřiště 64.

Shodně 69 ran si zapsala čtveřice velkých jmen: Sergio García se celkově dostal na 8 pod par, Padraig Harrington na pět pod a Colin Montgomerie s Ianem Poulterem na tři pod.

Cutem 2 pod par neprošel o ránu mj. José Maria Olazábal, kapitán Evropy pro Ryder Cup 2012.

European Tour z Bahrajnu vysílá v přímých přenosech s českým komentářem Golf Channel.

Reklama