Hlavní obsah

Na trh přichází kniha o Woodsovi. Vznikla jen kvůli penězům, říká golfista zklamaně

Zajímá vás jediná prohra v kariéře, ze které se Tiger Woods radoval? Chcete vědět, jaký je lyžař a čím dokázal bezpečně zkazit radost své manželce Elin? Jste zvědaví, co se týká jeho sledování pornokanálu na hotelovém pokoji se Zachem Johnsonem? Proč si dělal legraci z postavy Phila Mickelsona? Všechny odpovědi najdete v knize Velká ztráta s podtitulem Můj žák Tiger Woods autora Hanka Haneyho.

Foto: Rick Fowler, Reuters

Geniální hráč Tiger Woods při jednom ze svých mistrovských kousků.

Článek

Ta knížka nemohla vstoupit na trh ve vhodnější dobu. Tiger Woods hraje ve skvělé formě, našel v lyžařce Lindsey Vonnové novou velkou lásku a opět plní titulní stránky novin. V Česku tento týden spatřila světlo světa publikace Velká ztráta s podtitulem Můj žák Tiger Woods autora a golfového trenéra Hanka Haneyho. Odborníci ji považují za kontroverzní, golfisté za šokující a samotný Tiger za samoúčelnou a vydanou jen kvůli penězům.

Nakladatelství Fragment má kliku. Kniha Velká ztráta (The Big Miss) má šanci se na trhu uchytit. Největší reklamu ji udělal přímo Tiger. „Jsem z počinu Hanka osobně velmi zklamán. Považoval jsem ho za přítele a profesionála, ale zřejmě mu jde jen o peníze. Se čtením knihy nebudu ztrácet čas,“ nechal se slyšet Woods. Máme mu věřit? Na druhou stranu, překročil Haney etickou hranici?

Reklama