Hlavní obsah

OBRAZEM: Nazí golfisté. Pro Body Issue se svlékli veterán Player a mladičká Boothová

The Body Issue je každoroční speciální vydání časopisu ESPN The Magazine, které odkazuje na krásu těla v podání těch nejlepších sportovců na světě. Od roku 2009 už došlo na řadu golfistů, v tomto roce pak vyšla řada na legendárního 77letého Jihoafričana Garyho Playera a talentovanou 21letou skotskou krásku Carly Boothovou.

Foto: ESPN the Magazine

Skotská golfistka Carly Boothová nafotila obrázky svého nahého těla pro ESPN The Magazine.

Článek
Fotogalerie

ESPN The Magazine odhalil náhledové snímky obou dvou a opět je na co se dívat. A to nejen podle předpokladů v případě mladičké Skotky, ale dámy určitě potvrdí, že také v případě Garyho Playera. V 77 letech...

V minulosti se z řad golfistů a golfistek dostalo na hráčky LPGA Christinu Kimovou, Sandru Galovou a Annu Grzebienovou (všechny vydání 2009) či Belen Mozovou (2011) a Kolumbijce Camila Villegase (2010).

Boothová, která se přesně za měsíc představí také českým golfovým fanouškům v rámci Pilsen Golf Masters na plzeňské Dýšině, na sebe výrazněji upozornila v minulé sezóně, kdy si připsala své první dva tituly na Ladies European Tour a ve finančním žebříčku Order of Merit skončila pátá.

Gary Player je pak žijící světovou golfovou legendou. Jeden z členů legendární velké trojky (společně s Jackem Nicklausem a Arnoldem Palmerem) vyhrál hned devět titulů na turnajích kategorie major - třikrát ovládl Masters a The Open, dvakrát PGA Championship a jednou US Open. Celkem si připsal úctyhodných 165 profesionálních vítězství.

Reklama