Hlavní obsah

Rada pro McIlroye: Najdi si tu pravou, říká Player

Po špatných výkonech v letošní sezóně se Rory McIlroy nemůže divit, že je pořád na tapetě. Co změnit, mu radí fanoušci, aktivní hráči i legendy. Naposledy se do dlouhé fronty kibiců přidal i jihoafrický velikán Gary Player, podle něhož severoirské golfové hvězdě úplně neprospívá randění s tenistkou Caroline Wozniackou.

Foto: Suzanne Plunkett, Reuters

Severoirský golfista Rory McIlroy zavítal na tenisový Wimbledon, kde držel palce své přítelkyni Dánce Caroline Wozniacké.

Článek

Sedmasedmdesátiletý Player, který se nedávno nechal vyfotit nahý pro speciální číslo The Body Issue magazínu ESPN, má za to, že když se člověk zamiluje, dostane se vše na druhou kolej.

"Je to přirozené, láska je stále to největší v životě, co vás může potkat. Ale člověk, jako je Rory, který může čerpat z obrovského talentu, by si měl být jistý, že je s tou pravou ženou. Já jsem se svou 56 let, díky ní jsem si vedl dobře a dělal oběti. Musí být chytrý a zvolit si správně. Když se mu to podaří, když bude trénovat a věnovat se golfu, půjde to," řekl Player.

Také jste v Playerově poznámce četli náznak nesouhlasu s McIlroyovou volbou? Jako by bylo mezi řádky skryto poselství, že Wozniacká není pro světovou dvojku ta pravá.

"Mám Roryho rád, má takový talent, že se tomu až nechce věřit, ale znepokojilo mě, když jsem viděl rozdíly v tom, jak si počínal při svém vítězství na US Open a jak na letošním turnaji," doplnil Player. "Má teď nějaké problémy v životě, ale to zažívá každý. Vyřeší je, má skvělé rodiče, úžasný talent, zase se vrátí do formy."

Reklama

Související témata: