Hlavní obsah

Jako přes kopírák! Spilková je po 2. kole na Dýšině na skóre -4

Klára Spilková může na Dýšině i po sobotě pomýšlet na dobrý výsledek! Stejně jako v pátek totiž zahrála na Honma Pilsen Golf Masters dvě rány pod par a s celkovým skóre -4 jí patří po ještě nedohraném druhém kole místo ve třetí desítce. K top ten je to ale pouze tři rány, na vedoucí Švýcarku Anais Maggetti (-11) už však ztrácí ran sedm.

Foto: Petr Eret, ČTK

Klára Spilková při turnaji Pilsen Golf Masters 2013 v Dýšině u Plzně.

Článek

Průběžné pořadí turnaje: zde.

Spilková v sobotu stejně jako v pátek zahrála čtyři birdie a dvě bogey a až na jediné bogey provedla všechny zápisy na stejných jamkách! Ránu tedy upsala na jamkách šest, devět, jedenáct a čtrnáct, jednu pak ztratila znovu na třináctce.

Jedinou změnou v její skórkartě je tak bogey na poslední osmnáctce, když v pátek zahrála své druhé bogey dne na desítce. Obě kola pak ještě byla rozdílná v tom, z jaké jamky Klára startovala. V pátek z desítky, do sobotního druhého kola vstoupila na jedničce.

"Je škoda, že mi tam dneska nepadlo více puttů, protože jsem trefila šestnáct greenů v regulaci," posteskla si po dohraném kole Klára Spilková, které stejně jako v pátek skončilo několik útoků do birdie jen těsně vedle jamky.

A i když to podle skórkarty vypadá, že se jednalo o dvě skoro až identická kola, pravda to podle nejlepší české hráčky není: "Dnes to bylo náročnější než v pátek kvůli tomu, že se šlo pozdě odpoledne, což je čas, na který nejsme tak zvyklé. Cítila jsem se trochu unavená."

"Se svou druhou devítkou jsem ale spokojená a na finálové kolo se těším. Věřím, že ještě mohu zahrát dobrý výsledek a snad mi tam za všechny ty těsně minuté putty zítra všechny spadnou," přeje si před nedělním vyvrcholením turnaje Spilková.

Reklama

Související témata: