Hlavní obsah

V Houstonu vede García, pronásleduje ho Kuchar

Houston

Druhé kolo Shell Houston Open s pořadím pořádně zatřáslo. Lídři po úvodním dni se propadli a do čela se dostali Sergio García s Mattem Kucharem. Ti mají před víkendem na prvním, respektive druhém místě mírný náskok před zbytkem startovního pole.

Foto: gettyimages.com

Sergio García

Článek

García v pátek ani jednou nezaváhal a díky pěti birdie a jednomu eaglu zahrál výsledek 65 (-7), čímž vyrovnal zatím nejnižší skóre tohoto týdne. Díky tomu se posunul na třináct ran pod par hřiště a má jednu ránu náskok na druhého Kuchara.

„Cítím, že hraji dobře. Hodně si rozumím se svým vybavením. Stejně tak se momentálně sám cítím na hřišti příjemně," řekl pro stránky PGA Tour García.

Ten tak půjde v sobotu v závěrečném flightu s Kucharem. „Je zábavné sledovat jeho švih. Už několik let navíc skvěle puttuje," popsal svého parťáka pro třetí kolo Američan.

Na děleném třetím místě se ztrátou čtyř ran na Garcíu jsou Matt Jones, Cameron Tringale, Shawn Stefani a Jimmy Walker. V určitém kontaktu jsou dále Steve Stricker (-7), Phil Mickelson (-6) nebo lídr po kole prvním Bill Haas (-5).

„Na víkend se moc těším, protože letos jsem si ještě příliš podobných příležitostí nevypracoval. Zatím jsem nebyl moc ve hře, ale nyní cítím, že se má hra zlepšuje," svěřil se Mickelson, který přitom v minulém týdnu musel odstoupit ve 3. kole z Valero Texas Open.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články